18. September – Eidsvoll

Veibeskrivelse:

Adresse: Skistuavegen 1, 2074 Eidsvoll.

Fra nord – E6 sørover – Ved passering Eidsvolltunellen og avkjøring til Eidsvoll, kjør av ved avkjøring 55 merket til Nebbenes Kro og Hurdal. Kjør til høyre i rundkjøringen mot Hurdal. Følg anvisning fra vakter for parkering

Fra sør – E6 nordover – Ved passering avkjøring Råholt, kjør av ved avkjøring 55 merket Nebbenes kro og Hurdal. Følg anvisning fra vakter for parkering

Påmeldingsfrist:

Innen 17. September kl.21.00

Etteranmelding:

Vil være mulig på Rittdagen frem til kl. 10.00 mot dobbel startkontingent

Lisens:
Alle opp til 12 år er dekket av NIFs barneidrettsforsikring. Fra 13 år kreves lisens. Engangslisens må kjøpes dersom helårslisens ikke fremvises.

Startnummer:
Alle får utdelt startnummer som benyttes hele sesongen. Selve nummeret inneholder også en RFID tag som benyttes i tidtakingen. Dersom dere har glemt/mistet startnummer utsteder vi et nytt, men det koster da kr 50,-.

Sekretariat:
Er på stadion/skistua. Åpner kl. 09.00 lørdag.

Publikum: 

Vi ønsker igjen publikum velkommen på arenaen, og anbefaler ankomstregistering via QR kode.

Kiosk:
På stadion

Startordning:
Det er fellesstart klassevis. Vi forbeholder oss retten til å justere startpuljer. Resultatene vil fortsatt være klassevis.

Løypebefaring:
All kjøring i løypa skal primært skje før konkurransen starter. Om man ikke rekker dette må man enten befare løypa til fots.

Løypene & Starttider:

AlderLøypeStarttid
6-101 runde i 3,7km 10:30
11-121 runde i 3km -> 5,1km 11:00
13-142 runde i 3km -> 8,7km 11:00
15-162 runde i 3km -> 8,7km 11:00
Junior2 runder i 7km -> 14km løypa11:45
Senior3 runder i 7km -> 20,2km løypa11:45
Løypeoversikt

Ritt-traseen er foregår i terrengparken til Eidsvoll sykkelklubb, på en lukket rundbaneløype.

Start/mål på asfalt rulleskibanen. For 6-10 år er det grusvei, mens for 11-16 år, Junior og Senior består løypen av 50/50 sti-terreng og grusveier, og har flere klopper og bro partier lagt inn.

Merk at det er 2 ulike løyper og tre lengder avhengig av aldersklasse for B&U og en løype med to lengder for Junior og Senior.

Trasé vil være skiltet, og har løypevakter under rittet.  Vi går over løypen flere ganger siste uken, og vil opplyse før start om det er noe spesielt man må vite om.

Området har regelmessig besøk av dyr (sau og kyr).

Av sikkerhetsmessige grunner har vi har planlagt rittet slik at ingen barn og ungdommer er i samme løypetrasse som de voksne.

Sanitet:

Er stasjonert på stadion start/mål aldersklassen 6-10 år blir fulgt av en ATV fra Røde Kors. Har du, eller noen du passerer i løypa, behov for assistanse – si ifra til våre løypevakter.

Ved alvorlig ulykke ring 113!

Premiering:
Informasjon ligger under Reglement – Premiering sammenlagt og enkeltritt.

Covid19:

Som du er kjent med er det også i år flere hensyn å ta, og Eidsvoll sykkelklubb og arrangementskomitéen for Mjøsa terrengsykkelcup Eidsvoll har jobbet tett med kommunelegen for å legge rammene for rittet. Du må lese de viktigste tiltakene og være innforstått med disse.

De viktigste begrensningene nevner vi her:

  • Hold deg hjemme om du er syk.
  • Vi har etablert ankomstregistering for publikum, deltagere og funksjonærer via QR kode. Som arrangør er vi pålagt å holde komplette navnelister på alle deltagere og arrangørstab, samt en smittevernansvarlig i tråd med FHI/Helsedirektoratet.
  • Vi vil slippe inn deltagere og publikum i forhold til starttid.  Vi har planlagt at det skal være god avstand på arenaen.
  • Garderobe utgår dessverre, men det vil være toalett tilgjengelig.

Kontaktinfo Mjøsa Terrengsykkelcup Eidsvoll

RittlederAndrè Skavhaug91706674
SmittevernansvarligTom A Lindstad48176010
Kontaktpersoner

Vi ønsker at du er fornøyd med rittet når du er hos oss, og vi hører gjerne på innspill fra deg om ting vi kan gjøre annerledes.  Er du fornøyd og poster bilder i etterkant bruk gjerne emnetaggen #eidsvollsykkelklubb på Instagram.